Benvinguts al meu espai!! Trobareu tot alló que m'agrada fer...bàsicament crear: cosint, cuinant, educant....


divendres, 25 de febrer del 2011

Atrapasomnis Kriskus


L'atrapasomnis és un objecte que feien servir els antics Indis per a fer fora els mal pensaments de la gent o bé els malsons, per això els penjaven dintre les seves llars o allà on dormien els nens, perquè els somnis bons es quedessin atrapats i els malsons s'escapessin pell forat que queda just al mig de l'atrapasomnis.
L'atrapasomnis és un objecte que feien servir els antics Indis per a fer fora els mal pensaments de la gent o bé els malsons, per això els penjaven dintre les seves llars o allà on dormien els nens, perquè els somnis bons es quedessin atrapats i els malsons s'escapessin pell forat que queda just al mig de l'atrapasomnis.

L'atrapasomnis Kriskus és original, divertit i fet a mà, ideal per decorar l'habitació dels nens o potser per donar-li un caire informal i diferent a qualsevol estancia de la casa.

dimarts, 22 de febrer del 2011

Mei Tai amb una personalitat especial




Estic contenta del resultat d'aquesta Mei Tai. Trobo que ha quedat molt divertida i amb molta personalitat. El disseny és de la Noe, qui l'ha escollit pensant amb els gustos i estil de la que finalment serà la propietària d'aquesta exclusiva Mei. La he fet amb molta il·lusió i espero que els hi agradi!!

dimarts, 8 de febrer del 2011

Teles que disposa el Talleret de costura Kriskus

Si has triat una Mei Tai o una bandolera pots escollir entre les seguents teles
Tela 1: Verda
                                                            Tela 2: Taronja amb ocells
                                                              Tela 3: Marró japonesa
                                                            Tela 4: Arbres negres i verds
                                                                   Tela 5: Fons marí
                                                            Tela 6: Ratlles blanques i negres
                                                           Tela 7: Tela tipus desigual
                                                     Tela 8: Tela flors sobre fons negre
                                                                  Tela 9: Tela natura

diumenge, 6 de febrer del 2011

Motxilles Mei Tai

Les motxilles Mei Tai són originaries de l’Àsia, són molt còmodes i fàcils d’utilitzar. Gràcies a les quatre tires el pes del nadó es reparteix entre les espatlles i els malucs i així les lumbars no es carreguen.


 

 Es recomana la seva utilització a partir dels tres, quatre mesos que és quan el nadó ja pot aguantar el cap, fins als 15 kg de pes, tres anys d’edat o fins que us vingui de gust!
Les motxilles Kriskus estan confeccionades amb teixits de cotó suaus pel nadó i per tú, a més a més són totalment artesanals, fetes a mà amb tota l’estima i cura.

Els seus tirants són amples perquè al fer els nusos reparteixin bé el pes i llargs perquè s’ajustin a les diferents talles dels portadors habituals.
 Els tirants superiores estan “acolxats” per millorar el confort i s’uneixen al cos del portador de manera lateral permetent major llibertat al nadó i major camp de visió un vegada ja és més gran.
Per a la confecció de la Motxilla Mei Tai utilitzo teixits actuals,amb colors divertits i és reversible ja que la tela és diferent ambdós costats.

Motxilles "Bandoleres" d'anelles

Les motxilles d'anelles són de talla única, 100 % ajustables. Recomanables des de la primera setmana fins els 2-3 anys del nen o nena.
Es poden rentar, són fàcils de col·locar i treure, ideals per la lactància materna i criança natural.

Kriskus







Coixins de lactància Kriskus

El coixí de lactància és un recurs eficaç para poder alletar més còmodament al nadó.




Els coixins de lactància faciliten una posició adequada al nadó sense que hagi de girar el cap i mantenint la columna vertebral recta, la lactància és molt més còmoda pel nadó i per la mare.

Els coixins de lactància també s’utilitzen pel descans de la futura mare ja que són un respatller confortable.
També es poden utilitzar para donar el biberó al nadó o com semi-bressol perquè el nadó pugui dormir.
Els coixins de lactància Kriskus estan confeccionats artesanalment amb teles 100% cotó i fibra a l’interior.Pots escollir tu mateix el disseny i les teles!!

dimecres, 2 de febrer del 2011

Benvinguts

Benvinguts a KrisKus!
Un espai on trobareu artícles cosits a mà per als més petits i les mares, amb la il·lusió i la passió per crear peces úniques.