Benvinguts al meu espai!! Trobareu tot alló que m'agrada fer...bàsicament crear: cosint, cuinant, educant....


diumenge, 6 de febrer del 2011

Motxilles Mei Tai

Les motxilles Mei Tai són originaries de l’Àsia, són molt còmodes i fàcils d’utilitzar. Gràcies a les quatre tires el pes del nadó es reparteix entre les espatlles i els malucs i així les lumbars no es carreguen.


 

 Es recomana la seva utilització a partir dels tres, quatre mesos que és quan el nadó ja pot aguantar el cap, fins als 15 kg de pes, tres anys d’edat o fins que us vingui de gust!
Les motxilles Kriskus estan confeccionades amb teixits de cotó suaus pel nadó i per tú, a més a més són totalment artesanals, fetes a mà amb tota l’estima i cura.

Els seus tirants són amples perquè al fer els nusos reparteixin bé el pes i llargs perquè s’ajustin a les diferents talles dels portadors habituals.
 Els tirants superiores estan “acolxats” per millorar el confort i s’uneixen al cos del portador de manera lateral permetent major llibertat al nadó i major camp de visió un vegada ja és més gran.
Per a la confecció de la Motxilla Mei Tai utilitzo teixits actuals,amb colors divertits i és reversible ja que la tela és diferent ambdós costats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada