Benvinguts al meu espai!! Trobareu tot alló que m'agrada fer...bàsicament crear: cosint, cuinant, educant....


diumenge, 13 de març del 2011

Pitillera amb dos compartiments

Pensant com organitzar el tema del tabac, boquilles, paper i encenedor ha sortit aquesta pitillera tan cuca amb dos compartiments.
Finalment sempre queda millor preparar una bona presentació per entregar-ho!!

2 comentaris:

  1. Hola Kris!
    gràcies per passar pel meu blog i comentar. Quina alegria trobar algú que també cus i que publica un blog sobre aquest tema en català! He fet una volteta pel teu blog i m'encanten les coses que fas.
    El poema que has vist al meu blog no és meu. Ja m'agradaria escriure així!!! És de la Marta Aubà. Escriu un poema gairebé diari al seu blog (http://trossetsdelquepenso.blogspot.com/)i quan vaig veure aquests dos (n'hi ha un altr a un post d'un altre dia) no en vaig poder resistir la tentació i el vaig posar al meu blog.
    Per cert, tu saps com està la Fira de Patchwork de Sitges d'aquest cap de setmana? Val la pena anar-hi? Jo de patchwork no en faig, però si que utilitzo el regla de patchwork (per cert si no l'has fet servir te'l recomano, és un 10!!!, a tu que et dediques a fer bosses t'aniria de perles!) i altres estris típics de patchwork i sobretot teles i com que he llegit que hi aniran botigues em feia il·lusió anar-hi. Aquí, a Tortosa, el tema materials/estris/botigues és PENÓS. Gairebé tot ho encarrega per internet, però és clar, no és igual que vist al natural...
    una abraçada,
    Maria

    ResponElimina
  2. Bones Maria!!

    Vas anar a la Fira de patchwork al final? Que tal va estar?

    ResponElimina