Benvinguts al meu espai!! Trobareu tot alló que m'agrada fer...bàsicament crear: cosint, cuinant, educant....


dijous, 6 de febrer del 2014

Motxilla portanadons Mei Tai / Mochila porta-bebe Mei Tai

La meva costura d' avui ha estat una Mei Tai. Una motxilla d'origen asiàtic que consta d'un rectangle i quatre tires que es lliguen a l'esquena i a la cintura. Es pot utilitzar en tres posicions: davantera, a l'esquena i al costat. La veritat que va súper bé ja que el pes del nadó queda ben distribuït. És pot utilitzar des dels 3-4 mesos del nadó fins que és vulgui o pugui!!

Mi costura de hoy ha sido una Mei Tai. Una mochila de origen asiático que consta de un rectángulo y cuatro tiras que se atan a la espalda y a la cintura. Se puede utilizar en tres posiciones: delantera, a la espalda y a la cadera. La verdad que va súper bien ya que el peso del bebé queda muy distribuido. Se puede utilizar desde los 3-4 meses del bebé hasta que se quiera o pueda!!



Aquesta motxilla l'he fet reversible i embuatada, és pot utilitzar d'ambdós costats i està confeccionada amb lones estampades de l'Ikea.

Per fer-la he utilitzat varis tutorials (El enllaço aquí i aquí), per si us animeu a fer'n-he una!!


Esta mochila lo he hecho reversible y acolchada, se puede utilizar de ambos lados y está confeccionada con lonas estampadas de Ikea.

Para hacerla he utilizado varios tutoriales (Lo enlazo aquí y aquí), por si os animáis a hacer una!!


6 comentaris:

  1. Que chulo!!! Me encanta la tela!. Tengo también un mei tai que use bastante el verano pasado, pero me parece que ya no más, porque mi peque ya esta muy grande :(. Es super cómodo. Me parece una costura ideal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Grácias Loreto!! La tela es muy divertida y por el otro lado es otra también muy chula, así puedes ir cambiando. Mi nena también empieza a pesar....un rato vale però màs...uff!!
      Besos

      Elimina
  2. Mola!!!! M'encanta!!!
    El nostre també és artesà :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lorena!! Nosaltres vam començar amb artesans però finalment vam acabar comprant una motxilla ergonòmica "Manduca" més que res per comoditat!! Aquesta és per una bona amiga que no li falta massa, jeje!!
      Una abraçada

      Elimina
  3. És xulíssima!!! Però l'esquena ja em fa mal amb més d'una hora de Manduca! Si me la fes jo mateixa crec que fliparia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Neus!! és que depen l'edat i el pes...costa!! Però és una passada poder-los dur tan apropet.

      Una abraçada

      Elimina